Wij zijn gespecialiseerd in zachte vloerbekleding. Dit wil zeggen: tapijten, linoneum, vinyl en rubberen vloeren. Zowel bedrijven als particulieren voorzien wij van de juiste vloerbekleding.

Tapijt:

Een veel voorkomende keuze. Waarom? Het is de meeste warme vorm van vloer bekleden. Tapijten bestaan er in alle motieven en kleuren, we staan u dan ook graag bij voor advies. Onze mensen plaatsen snel en vakkundig uw perfecte tapijt.

Linoleum:

Vloerbedekking van enkele millimeters dik dat bestaat uit 100% natuurlijke materialen zoals lijnolie, houtmeel en kurk. De eigenschappen van dit natuurproduct zorgen voor een slijtvaste vloerbedekking die in elke ruimte mooi aansluiten op het interieur .

Linoleum is:

  • Elastisch
  • Sterk
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor elke vochtvrije ruimte
  • Kan ook boven vloerverwarming

Een perfect alternatief voor parket.

Vinyl vloer:

Een vinylvloer is een kunststof (pvc) vloerbedekking. Deze veerkrachtige vloerkleding is opgebouwd uit meerdere lagen: de onderlaag, beschermende glasvezellaag, de tekening en de toplaag. De duurzaamheid van vinyl is afhankelijk van de dikte van de toplaag en de stevigheid van de onderstructuur. Een extra beschermlaag verhoogt de kras- en slijtvastheid.

In Vinylvloeren zijn er grote kwaliteitsverschillen afhankelijk van de prijs. Laat je daarom best bijstaan door de raad van ons team. Zo bent u zeker van de meest onderhoudsvriendelijke en kwaliteitsvolle oplossing.

Bekijk hieronder enkele referenties. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contacteer ons.

Vraag een offerte

REFERENTIES: