Mertens Schilderwerken

Op deze pagina vertellen we meer over onze firma.

MISSIE & VISIE

Onze missie is om elke klant achter te laten met een goed gevoel. De behoeften van de klant zijn dan ook het belangrijkste. Wij geloven in een open communicatie en een flexibele opvolging van werken. Bij Mertens Schilderwerken streven we naar respectvolle en vertrouwelijke lange termijnrelaties. Dit doen we door te handelen naar de waarden en normen van het familiebedrijf. Deze zijn: flexibiliteit, werk ethiek en vakmanschap.

VISIE

Leven en werken doe je in een omgeving waar jij jezelf goed in voelt. We proberen dit te bereiken door een complete oplossing aan te bieden. De combinatie van onze diensten moeten een perfecte combinatie zijn van kleuren. Een interieur dat past bij jouw persoonlijkheid of huisstijl.

De volgende vijf jaar willen wij ons familiebedrijf uitbreiden door constant onze processen te verbeteren. Zowel op vlak van vloerbekleding, behangwerken en kaleïen als op schilderwerken, om een interieur te creëren dat klopt.

GESCHIEDENIS

1959
Vader Bert start Mertens Schilderwerken
Vrij snel stapelden de werken op en volgde de eerste personeelsleden.
1966
Eerste schilderwinkel
Ons kantoor verhuisde naar de Dorpsstraat in Wuustwezel.
1986
Opvolging
Paul stapte mee in de zaak. Later volgde ook zijn broer Kris in 1992. De toekomst was verzekerd. In 2001 namen ze samen de zaak over. Tot op heden leiden Paul en Kris de zaak. Natuurlijk worden ze ondersteund door een fantastisch team.
2006
Verhuis naar nieuwe adres
Het kantoor in de Dorpsstraat werd te klein. We besloten om winkel, kantoor en magazijn te vestigen op 1 plaats. U kan ons nu vinden op Bredabaan 398 in het  centrum van Wuustwezel.

Zaakvoerders